Підключити моторизовані клапани до рекуператора (Київ)

№189315
Тендер відкритоТендер відкритий для пропозицій
Підключити моторизовані клапани до рекуператора (Київ)

Є вже встановлений на об єкті рекуператор, що має на вході та виході моторизовані клапани. Клапани працюють за принципом - подача 220В по одній лінії зачиняє заслінку, подача 220В по іншій лінії відчиняє заслінку. Для управління клапанами шляхом комутації 220В є в наявності дві пари реле - одна пара AC-AC, інша пара DC-AC - щоб мати змогу проводити управління клапанами як управляючим сигналом 220VAC, так і 12VDC (це на усі випадки, як вже воно буде виходити по факту). Таким чином це планувалося зробити - шляхом перехоплення живлення 12VDC на мотори рекуператора (вони є BLDC). Втім, з ясувалося що з плати управління рекуператором виходить п ять проводів з роз єму і йде так напряму на мотор, і по усім п яти каналам сигнал присутній постійно - і коли мотори працюють, і коли ні (принаймні це інформація від майстра по вентиляції, що пробував підключитися), тож так просто зняти управляючий сигнал для реле не вийшло.

Необхідно знайти спосіб як усе-таки зняти управляючий сигнал з рекуператора і автоматизувати відкриття та закриття клапанів синхронно з увімкненням та вимкненням моторів рекуператора.

Бюджет до 2 000 грн
Власник
Можна почати 20.05.2024
Відредаговано 20.05.2024, 15:50:00

Владислав
Зареєстрований 13 днів тому
Був на сайті 9 днів тому
Київ (Київська область)
Пропозиції по тендеру (1)
Майстер Павел Цветков
На сайті вже 3 роки тому
Був 59 хвилин тому

Ну я б копав в сторону rs485 там тобі і команди і фідбеки мають бути, але + було б посилання на інструкцію або на сайт моделі рекуператора.

# Адаптер RS485 ПР100. Компактне програмоване реле з інтерфейсом RS-485 на кшталт такого

13 днів тому
Додати пропозицію
Служба підтримки